PRINSHEERLIJK GENIETEN
'BIES'ONDERE MOMENTEN

De toevallige passant, de leergierige wijnliefhebber, de geïnteresseerde toerist en de onvervalste levensgenieter: bij ons is iedereen welkom. Wij organiseren rondleidingen (van maart tot september), workshops, teambuildings en degustaties. Tussen de wijnranken bij Alden Biesen, in de wijnmakerij en op het sfeervolle wijnterras van onze vierkantshoeve in Mopertingen. Hier smeed je vriendschappelijke, familiale en professionele banden.


Laat je vragen of gegevens achter op deze pagina en wij contacteren je snel. Of neem zelf de telefoon en vertel ons je plannen. Wij werken vervolgens een aangepaste formule uit. Precies op maat van jouw wensen en budget. Kom je liever langs? We zetten de poort graag voor je open. Maak vooraf wel even een afspraak. Een wijnbouwer zoeken tussen zijn ranken is best een flinke uitdaging! ;-)

OOK ZO'N ZIN IN DE ZON?

MAAK JE OP VOOR ONZE ZOMERBAR

KOMENDE EVENTS

Bread, cheese & wine lovers

27 april 2024

van 15.30 tot 18.30 uur

Proef de gebundelde kracht van lokale ambacht! Bakkerij Vangronsveld, kaaswinkel Kaazus en wijndomein Montepertini slaan de handen in elkaar voor een luxe bread, cheese en wine tasting. En stellen er eveneens hun moederdagpakketten voor.


Locatie: Kaazus, Brugstraat Bilzen

Vrije inloop, geen registratie nodig.

APERITIVO@MONTEPERTINI

28 juni 2024


Vrienden, een goed glas wijn, Italiaanse hapjes en zon. Klinken tussen de wijnranken. Op het leven. La dolce vita. 


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.

Culinair genieten bij zonsondergang

26 juli 2024


Lekker eten en een goed glas wijn om de avond af te sluiten in een muzikale omlijsting.


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.

INFO EN CONTACT

 
 
 
 
Ik ontvang graag alle nieuwtjes in mijn mailbox
 
 

“Montepertini is de realiteit van een droom die niet vervaagt met het ochtendlicht, maar elke dag verder groeit. Naar het nieuwe, naar de toekomst, naar wat komen gaat. Bewust en trots op een kennis die voortvloeit uit passie en gedrevenheid.”


Fabio & Laura

ONZE LOCATIES VOOR JOUW EVENT?

VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN!

unsplash